Клошар бе задържан във връзка с убийство на бездомник във варненския

...
Клошар бе задържан във връзка с убийство на бездомник във варненския
Коментари Харесай

Оставиха в ареста задържания за жестокото убийство във Варна

Клошар бе арестуван по отношение на ликвидиране на бездомник във варненския квартал " Аспарухово " при започване на седмицата. По първична информация, мъжът е удушил жертвата.
Тялото на бездомника бе открито при започване на седмицата на ул. " Розова котловина " в " Аспарухово ". 
На 2 май, към обяд, двамата вървели по улица във варненския квартал " Аспарухово “. Помежду им зародил спор и двамата се сбили. След като съумял да събори на земята съперника си, мъжът го натискал известно време в региона на врата и гърдите. В резултат от това, потърпевшият починал от задушаване. 
По искане на Окръжната прокуратура, съдът дефинира мярка за неотклонение „ задържане под стража “ за 35-годишен мъж от Варна, който е притеглен към наказателна отговорност за убийството, оповестиха от пресслужбата на държавното обвиняване в крайморския град. 
От пресслужбата на прокуратурата прецизираха, че не разполагат с информация дали двамата мъже са използвали алкохол в деня на случая.
Определението предстои на обжалване пред Апелативния съд в града.
При първичния оглед не са открити следи от принуждение, по тази причина и главната версия бе, че 35-годишният мъж е умрял от инфаркт или инсулт.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР